Comenzi si informatii: +40724046373    comenzi@distantierepizza.ro

Taxa livrare curier 25 ron, lockere Sameday 15 ron, livrare gratuita peste 598 ron

Comenzi si informatii: +40724046373    comenzi@distantierepizza.ro

Taxa livrare curier 25 ron, lockere Sameday 15 ron, livrare gratuita peste 598 ron

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Condiții de cumpărare
Termeni și condiții
Termeni si Conditii

Cumpararea produselor prin acest site implica acceptarea unor termeni si conditii. Va rugam sa le cititi cu atentie in continuare:

Acest site este proprietatea companiei SC RAPID PIZZA SRL societate romana cu sediul in Psj. Mimozelor nr.3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures, telefon vanzari: +40724046373 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/827/2010 , având codul fiscal nr. 27802073, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail comenzi [at] distantierepizza.ro

Administrarea operationala a site-ului este asigurata de catre SC RAPID PIZZA SRL societate romana cu sediul in Psj. Mimozelor nr.3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures, telefon vanzari: +40724046373 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/827/2010 , având codul fiscal nr. 27802073, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail comenzi [at] distantierepizza.ro .

Prin utilizarea site-ului si/sau al oricărui alt serviciu oferit in site, se consideră că ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. Ne-am straduit sa asiguram exactitatea informatiilor legate de fiecare produs, dar uneori este posibil sa existe erori. Se specifica de asemenea ca imaginile afisate sunt utilizate ca exemple, iar modelele reale pot prezenta usoare diferente.

Numai consultarea website-ului este permisa. Nu este autorizata stocarea oricaror informatii de pe website. Este interzisa utilizarea sectiunilor de administrare, modificarea in orice mod si cu orice mijloace a continutului sau formei website-ului. Nu se pot sterge sau schimba niciun fel de informatii care fac parte din website si in acelasi timp nu se pot adauga alte informatii sau fisiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care acceseaza un numar semnificativ de pagini de pe acest website intr-o perioada scurta de timp. Daca identificati o eroare sau o violare a securitatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail comenzi [at] distantierepizza.ro.

In cuprinsul acestui SITE urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

VANZATOR - societatea comerciala SC RAPID PIZZA SRL  societate romana cu sediul in Psj. Mimozelor nr.3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures, telefon vanzari: +40724046373 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/827/2010 , având codul fiscal nr. 27802073.

PRODUSE SI SERVICII - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.

COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT - o comanda valida, confirmata de catre Vanzator.

SPECIFICATII - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

SC RAPID PIZZA SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare. Informatiile furnizate catre SC RAPID PIZZA SRL  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de catre furnizor.

Cum cumpar?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, si procesarea ei. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferma a comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Contractul la distanta se considera INCHEIAT atunci cand vanzatorul confirma explicit o comanda, si acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

Obiectul Contractului – il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului la vanzator sau direct la Producator, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului – clientul se inregistreaza in SITE pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole unice, selecteaza produsele, apoi apasa butonul „Adauga in Cos.” Prin apasarea butonului ‘’Cosul de cumparaturi’’, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului ’’comanda". Inainte de finalizarea comenzii cumparatorul isi exprima opinia cu privire la adresa si modalitatea livrarii, modalitatea de plata, apoi isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului nostru online si apasa butonul ‘’continuare’’ urmat de confirmarea comenzii. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

Pretul contractului

Pretul Contractului il constituie pretul vanzarii Produselor respectiv prestarii Serviciilor, cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii. Pretul include TVA.

Modalitati de plata – pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului:

 • Plata cu numerar - se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
 • Transfer bancar in contul SC Rapid Pizza SRL.
 • Plata cu cardul – Magazinul online foloseste pentru tranzactiile online serviciile www.plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au codCVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează

datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată

către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de

schimb al băncii dumneavoastră. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca distantierepizza.

 

 Preturile prezentate pe site includ TVA insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (partial sau integral).

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea produsului.

Plata avansului se poate realiza prin:

 • numerar (ramburs);
 • virament bancar (ordin de plata);
 • plata cu cardul.

In cazul in care se va achita un avans partial, restul de plata se va achita prin urmatoarele modalitati:

 1. Inaintea incarcarii marfii la curierat pentru transmiterea ei catre client (daca se doreste primirea marfii prin curierat si achitarea restului de plata sa se efectueze prin virment bancar).
 2. In momentul livrarii prin curierat, direct catre curier, inaintea receptiei marfii de la curier.

SC RAPID PIZZA SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Dovada platilor trebuie trimisa catre SC RAPID PIZZA SRL  la adresa de email comenzi@rapidpizza.ro .

Livrarea (in afara de cazul in care restul de plata se va achita prin ramburs) va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC RAPID PIZZA SRL.  Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Livrarea produselor
 1. Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CLIENT in formularul de comanda.
 2. Prin curierat, sau locker SAMEDAY in termen de 1-3 zile lucratoare de la sosirea marfii in depozitul Vanzatorului si daca s-a efectuat plata conform conditiilor de mai sus.
 3. Livrarea se face in functie de localitatea livrarii, in functie de greutatea si dimensiune, cu una din urmatoarele firme de curierat cu, care avem contract: DPD (Dynamic Parcel Solution SRL) sau Sameday (Delivery Solution SRL).
 4. Costul transportului este de 25 RON cu TVA pentru comenzile sub 597 RON cu TVA, iar pentru comenzile peste 598 RON cu TVA transportul este gratuit, si 10 ron cu TVA pentru livarile in lockere SAMEDAY
 5. Acolo unde se specifica faptul ca produsele sunt in stoc, termenul de livrare este de maximum 1-3 zile lucratoare de la data achitarii marfii (in afara de cazul in care se solicita achitare prin ramburs).
 6. Vanzatorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 10 de zile calendaristice.
 7. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.
 8. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; in cazul in care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. SC RAPID PIZZA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Politica de Returnare

Dacă un produs achizitionat din shop-ul nostru online, www.distantierepizza.ro, nu te multumește 100%, il poti returna 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

Care sunt conditiile de retur?

Serviciul retur este disponibil atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții persoane juridice. Pentru retur este necesar prezentarea documentului de achizitie: Factura /Chitanta.

Termen de plată suma aferenta retur

Suma aferenta returului va fi platită de SC Rapid Pizza SRL în termen de cel mult 30 zile de la momentul cand clientul s-a exprimat in vederea returnarii unui produs. Termenul se poate prelungi daca produsul a fost returnat prin curier si nu a ajuns in depozitul SC Rapid Pizza SRL.

Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de SC Rapid Pizza SRL. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 30 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator (in acest sens, clientul va trebui sa furnizeze SC Rapide Pizza SRL un cont bancar in care sa se poata vira sumele corespunzatoare returului).

Model de formular de retragere

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract)

Către : [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale comerciantului ________:

Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse 

Comandate la data (*)/primite la data (*)

Numele consumatorului (consumatorilor) Adresa consumatorului (consumatorilor)

Cont IBAN pentru retur:

Semnătura consumatorului (consumatorilor)

Data

 

Anularea tranzactie si rambursarea

Anularea unei tranzactii online si rambursarea sumei platite cu cardul este posibila si se realizeaza in conformitate cu politica bancii emitente, care va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

Alte conditii contractuale

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.

Deoarece pentru incarcarea datelor se folsesc serviciile colegilor nostri va rugam sa acceptati ca pot aparea erori de factura umana preturi ,caracteristici ale produselor,poze informative care ar putea fi gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit.Compania SC RAPID PIZZA SRL  isi aloca dreptul de a CORECTA EROAREA in momentul validarii comenzii prin email de confirmare a stocului,pretului si termenului de livrare,trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul SC RAPID PIZZA SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala.

SC RAPID PIZZA SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC RAPID PIZZA SRL  cum ar fi: intarzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care constatati existenta unor insemne, marci sau alte tipuri de poze care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale dumneavoastra sau ale unui tert, ni le puteti semnala la adresa comenzi [at] distantierepizza.ro.

In cazul in care aveti plangeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate in mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteti contacta in mod gratuit o persoana specializata pentru a rezova prin conciliere amiabila nemultumirea dumneavoastra. SC RAPID PIZZA SRL  livreaza marfa promovata pe site numai pe teritoriul Romaniei.

Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare, S.C Rapid Pizza SRL, cu sediul in Psj. Mimozelor nr.3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures, telefon: 0724046370  inregistrata la Registrul Comertului 27802073 sub nr. J26/827/2010 , intentioneaza sa administreze, sa colecteze, sa inregistreze, sa stocheze, sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu termenii si conditiile descrise mai jos, si cu respectarea dispozitiilor Legii 677/2001.

Prin prezentul Acord de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal se solicita consimtamantul dumneavoastra in conformitate cu Legea 677/2001, in vederea Prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei, conform celor de mai jos:

 

 1. PRELUCRARE:

SC RAPID PIZZA SRL  intentioneaza sa:

 1. Prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal constand in:
 2. a) date cu caracter personal avand functie de identificare a clientilor, cuprinzand, numele si prenumele, domiciliul, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de mail;
 3. Prelucreze datele dumneavoastra personale cu caracter special, constand in codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport ("Date Personale cu Caracter Special") pentru scopuri legate de activitatea de cercetare piata, reclama, marketing si publicitate, scopuri statistice si facturare.

 

 1. DESTINATARI

Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pot fi accesate de angajatii SC RAPID PIZZA SRL , in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu procedurile de lucru interne ale SC RAPID PIZZA SRL .

 

 1. DURATA

SC RAPID PIZZA SRL  intentioneaza sa Proceseze Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pe intreaga durata necesara realizarii Scopurilor pentru care datele sunt prelucrate, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

 

 1. DREPTURI

In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, sunteti informat prin prezenta ca aveti urmatoarele drepturi in legatura cu Prelucrarea de catre SC RAPID PIZZA SRL  a Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum si cu privire la datele care fac obiectul Prelucrarii si a originii acestor date;
 2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale si/sau la Datele Personale cu Caracter Special;
 3. Dreptul de intervenentie (rectificare, blocare, stergere, actualizare) asupra Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
 4. Dreptul de obiectie cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
 5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate;
 6. Dreptul de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal;
 7. Dreptul de a inainta plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere) precum si de a se adresa instantei, pentru atacarea deciziilor operatorului SC RAPID PIZZA SRL , in conformitate cu Legea 677/2001.

 

In cazul in care doriti sa va exercitati oricare din aceste drepturi, puteti sa depuneti o cerere scrisa, semnata si datata, catre : SC Rapid Pizza SRL la adresa: in Psj. Mimozelor nr.3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures, telefon 0724046373, email: comenzi [at] distantierepizza.ro.

Puteti sa va dati consimtamantul sau sa refuzati sa va dati consimtamantul in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

In cazul in care refuzati sa va dati consimtamantul, notificati SC RAPID PIZZA SRL  in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, si din acel moment va informam ca SC RAPID PIZZA SRL  nu va putea sa colecteze/prelucreze Datele dumneavoastra Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special in baza de date a societatii.

 

Politica de utilizare Cookie-uri

Siteul www.distantierepizza.ro  utilizează cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor săi o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate intereselor fiecărui vizitator. Vă prezentăm mai jos informațiile necesare pentru a vă aduce la cunoștință detaliile legate de plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor utilizate de www.distantierepizza.ro.

Aplicabilitatea acestei Politici

Această Politică se aplică site www.distantierepizza.ro.

Utilizând acest site sunteți de acord cu modul de utilizare de către noi a cookie-urilor, în conformitate cu această Politică privind utilizarea lor.

Dacă nu sunteți de acord cu modul nostru de utilizare a cookie-urilor, trebuie să setați corespunzător setările browser-ului dumneavoastră.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de către un web-server, unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

Cookie-urile sunt complet “pasive” (nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului). 

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv. 

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

 1. cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau închide fereastra browserului;
 2. cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament și sunt activate din nou când vizitați site-ul care a creat acel cookie specific. Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care il vizitează utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de “third party cookies” respectiv cookie-uri plasate de terți.  Acestea memorează interesele unui utilizator pentru a livra publicitate cât mai relevantă pentru acesta. 

 

Care este durata de viață a unui cookie?

Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, în funcție de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizări (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt menținute odată ce utilizatorul părăsește site-ul. Alte cookie-uri sunt menținute și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totuși, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin utilizarea setărilor browser-ului. 

De ce sunt cookie-urile importante pentru internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul de navigare. Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 1. Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii;
 2. Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor;
 3. Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search);
 4. Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
 5. Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator;
 6. Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de Analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (exemplu: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează aceste analize ale utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul user-ilor.

 

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Accesând acest site se pot plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

– de performanță a site-ului: acestea rețin preferințele utilizatorului pe acest site;

– de analiză a vizitatorilor: acestea ne spun dacă ați mai vizitat acest site până acum; browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul;

– pentru geotargetting: acestea sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți, sunt complet anonime și sunt folosite doar pentru targetarea conținutului; 

– de înregistrare: acestea ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu, ne arată contul cu care sunteți înregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un anumit serviciu;

– pentru publicitate: pe baza acestora putem afla dacă ați vizualizat sau nu o reclamă online, ce tip de reclamă și cât timp a trecut de când ați vizualizat această reclamă. 

 

Cookie-urile conțin date personale? 

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale pot fi colectate prin utilizarea Cookie-urilor doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. 

 

Cum puteți modifica setările cookie din browser-ul dumneavoastră?

Ștergerea Cookie-urilor

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel incât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Majoritatea browserelor oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

 

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

SC RAPID PIZZA SRL este administratorul operational al acestui website (www.distantierepizza.ro) si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

SC RAPID PIZZA SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC RAPID PIZZA SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal si datele cu caracter special (CNP) pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare exclusiv in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. Determina imposibilitatea de a accesa modul e-commerce. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC RAPID PIZZA SRL , Psj. Mimozelor nr. 3 ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC RAPID PIZZA SRL . In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC RAPID PIZZA SRL .

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SC RAPID PIZZA SRL  pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

SC RAPID PIZZA SRL  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Protejarea datelor dumneavoastra personale este foarte importanta si reprezinta o preocupare deosebita pentru noi.

Trebuie sa fiti constient, in orice moment, de modul de protejare a datelor dumneavoastra si de ce anume se intampla cu ele.

Datele dumneavoastra sunt colectate, procesate si utilizate numai in limitele legii sau cu permisiunea dumneavoastra expresa.

Daca vizitati site-ul Web numai pentru vizualizarea produselor, SC RAPID PIZZA SRL  nu colecteaza si nu salveaza niciuna din datele dumneavoastra personale. Site-ul noteaza numai ora si durata vizitei dumneavoastra, numele furnizorului de servicii Internet, site-ul Web din care ne vizitati si site-urile Web pe care le vizitati din acest site. De asemenea, informatiile privind sistemul de operare si tipul de browser utilizat sunt trimise automat. Aceste informatii sunt analizate numai in scop statistic. Dumneavoastra, ca utilizator individual, ramaneti anonim.

SC RAPID PIZZA SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pe site, respectiv datele firmei, nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa, in scopul indeplinirii obligatiei sale de a livra produsele comandate de Dvs. de pe site-ul nostru. Datele colectate vor fi dezvaluite angajatilor nostri doar in scopul prevazut mai sus. Aceste date respectiv nume, prenume, telefon, adresa de e-mail ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra in cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul nostru.

Pentru a imbunatati caracterul prietenos pentru utilizator si a raspandi informatiile, site-ul Web poate gazdui linkuri catre site-uri Web ale unor furnizori terti. Oricand faceti clic pe astfel de linkuri, parasiti site-ul Web al SC RAPID PIZZA SRL.  Aceste site-uri Web si masurile de protectie a datelor respective nu sunt supuse controlului SC RAPID PIZZA SRL . SC RAPID PIZZA SRL  nu este responsabila de nicio informatie sau continut de pe site-urile Web ale furnizorilor terti. Orice date personale furnizate catre furnizori terti care nu au legatura cu SC RAPID PIZZA SRL nu sunt acoperite de prezenta declaratie de protectie a datelor.

SC RAPID PIZZA SRL va transfera datele dvs. catre terti numai daca exista un temei legal in acest sens.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC RAPID PIZZA SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) .

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) . Refuzul dvs. determină :

 • nefacturarea, implicit nelivrarea produselor comandate online, toate acestea ducand la neonorarea comenzii facute de dvs on-line;
 • imposibilitatea de a primi unele informatii promotionale referitoare la produsele noastre (campanii publicitare, campanii de reduceri, newsletter-uri, discount-uri,etc.).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

 • persoana vizata;
 • reprezentantii legali ai persoanei vizate;
 • angajati ai operatorului;
 • organele de control abilitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC RAPID PIZZA SRL , Psj. Mimozelor nr. 3, ap. 28, Targu Mures, Jud. Mures. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în niciun alt stat.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Daca aveti intrebari sau comentarii privind protectia datelor, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mai: contact@rapidpizza.ro

 

Condiții de cumpărare
CUM CUMPAR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, si procesarea ei. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferma a comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Contractul la distanta se considera INCHEIAT atunci cand vanzatorul confirma explicit o comanda, si acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

Obiectul Contractului – il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului la vanzator sau direct la Producator, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului – clientul se inregistreaza in SITE pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole unice, selecteaza produsele, apoi apasa butonul „Adauga in Cos.” Prin apasarea butonului ‘’Cosul de cumparaturi’’, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului ’’comanda". Inainte de finalizarea comenzii cumparatorul isi exprima opinia cu privire la adresa si modalitatea livrarii, modalitatea de plata, apoi isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului nostru online si apasa butonul ‘’continuare’’ urmat de confirmarea comenzii. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.